Zakelijke tarieven

Klik op de relevante service om prijs informatie te zien

Onze prijzen zijn exclusief B.T.W.

De prijs van de sessies is inclusief:

  • Opstellen van beknopt behandelplan (op verzoek).
  • Voorbereidingen en materialen.
  • Optie om sessies na 18:00 kosteloos in te plannen.
  • Wekelijkse progressie updates: keuze uit e-mail of korte telefonisch overleg.
  • Evaluatie.
  • Eindrapport.

Afzeggen van sessies Afzeggen van sessies:

Sessies die niet minstens 48 uur/twee werkdagen van te voren worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.

Stoppen met de behandeling:

U kunt natuurlijk beslissen om te stoppen met de behandeling. Echter om kosten te vermijden, adviseren wij u uw keuze aan de therapeut te communiceren binnen de gestelde afzegtermijn (2 werkdagen voor de volgende afspraak).

Pre-Paid Trajecten en Acties:

De kosten voor sessies die tegen gereduceerde prijs en/of in een pakket worden aangekocht, worden niet terug betaald als het behandeling traject door beslissing van Client voortijdig wordt afgebroken. De niet-genoten sessies van een ingekocht traject  kunnen tot 12 maanden na de laatst genoten sessie alsnog worden benut or worden toegevoegd aan  een nieuw traject. Na deze periode vervalt dit recht. Zie onze algemene voorwaarden in deze website.

Vergoedingen:

Hypnotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoedt (zie aanvullende verzekering, rubriek: alternatieve geneeswijzen) Informeer bij uw verzekeraar naar de dekkingsvoorwaarden. Bezoek de sites van de Zorgwijzer.nl  voor een lijst van zorgverzekeraars welke deze lidmaatschappen erkennen. Het is mogelijk dat de kosten voor therapie (totaal of gedeeltelijk) worden vergoed door: Verzekeraars, Belastingdienst of UWV. Informeer bij de betreffende instanties

Consultaties per email of telefoon:

Worden per 15 minuten gefactureerd à 135,00 euro per therapie uur.(minimaal 35 euro)

Sessies langer dan 1 therapie uur:

Tenzij anders afgesproken, worden deze sessies pro-rata gefactureerd. De tarief is afhankelijk van de techniek dat wordt toegepast.

Testen:

De prijs van de testen houd in: baseline, tussentijds en eind testing

De kosten kunnen fiscaal aftrekbaar zijn:

Aangezien de doelen van onze trajecten van duidelijk zakelijk belang zijn, kunnen de kosten hiervan voor fiscaal aftrekbaar zijn. Voor informatie ga naar: Belasting Dienst – Zakelijke kosten

Particulere Klanten: klik hier voor tarieven en vergoeding informatie.

Language